Ordr Blog

Recept na výborný rendang

Na dnešek jsme si pro vás připravili recept na výborný Indonéský rendang od našeho šéfkuchaře Mina. Pokud budete chtít tuto dobrotu ochutnat, pak si jí můžete o...

Přečíst více

Ordr míří na Pankrác

Nedávno jste v anketě hlasovali o dalším rozšíření naší oblasti. My vám teď s radostí můžeme oznámit, že jsme vás vyslyšeli a začínáme rozvážet i na Pankrác!

Přečíst více

Rozvážíme na Letnou i Palmovku s elektroautem od HoppyGo!

Kurýrů, jídla i energie máme dostatek, a tak jsme se rozhodli do toho konečně praštit a otevřít novou lokalitu, na kterou dosud naše síly nestačily. Od tohoto t...

Přečíst více

Rozšiřujeme oblast rozvozu!

O hladové krky jsme doposud pečovali pouze v širším centru Prahy. Odteď budeme uspokojovat vaše chuťové pohárky ještě dál – od Vršovic přes Smíchov až po Holešo...

Přečíst více

Preventivní opatření v souvislosti s koronavirem

Preventivní opatření v souvislosti s koronavirem společností OLIVE Food s.r.o. a Ordr s.r.o.

Přečíst více

Ordr míří na Palmovku

Karlínu a Libni zdaleka se vyhni? A just ne! Naopak, máme namířeno přímo tam.

Přečíst více

Ordr vám přiveze pořádnou večeři🥩🍟🍗🍔

Gejzír chutí, nebe v puse a porce jako hrom!

Přečíst více

♻️ Ze stolu na kompost. Máme eko krabičky!

Plastu už je všude dost. Proto jsme se rozhodli, že na to půjdeme zeleně ♻️

Přečíst více

🙏 Podpořte nás v Zonky Innovation Awards 🙏

Máte chvilku a máte nás rádi? Pak by nám udělalo radost, kdybyste pro nás hlasovali v Zonky Innovation Awards.

Přečíst více

Ordr vozí Maso Here! Sušené hovězí u našich kurýrů

Máme pro vás svačinu, která naplní nejen vaše břicha, ale i ty nejtajnější chuťové touhy.

Přečíst více

Syté Vánoce a šťavnatý nový rok vám přeje Ordr

Spokojená břicha, veselé chuťové pohárky a co nejméně výčitek z bujarého mlsání. To vám přejeme nejen na nadcházející svátky, ale i do nového roku 2019!

Přečíst více

Jak na špičkové Pad Thai? Nakoukněte pod pokličky našeho thajského kuchaře

Exotické Pad Thai to mezi všemi objednávkami v Ordru vyhrává na plné čáře. V čem vězí kouzlo našeho bestselleru? A zvládnete si ho připravit i doma?

Přečíst více

40 kilo hummusu, 600 hamburgerů, sluníčko a milí lidé. Jak jsme si užili Zažít město jinak

S pořádajícím spolkem AutoMat jsme zajedno: více kol, méně aut a pokud možno eko provoz! Proto jsme na Zažít město jinak nemohli chybět.

Přečíst více

Máte hlad, co nepočká? Dejte si večeři z restaurace na kolech

Fast food a polévky z pytlíku patří minulosti. My známe lepší způsob, jak zahnat ukrutné volání prázdného žaludku. Jmenuje se Ordr!

Přečíst více

30 tisíc km při 35°C. Mrkněte, jaké bylo léto v Ordru (a co nás ještě čeká)

Letošní prázdniny nás doslova vypekly. Na naše kurýry si ale jen tak nějaké vedro nepřijde!

Přečíst více

Oběd zdarma a legrace na place. Kurýři nám prozradili, proč je baví práce v Ordru

Najít skvělou práci se poštěstí jen málokdy. Naši kurýři jsou z těch, co si libují! Přečtěte si, proč je život v sedle tolik baví.

Přečíst více

Šťavnaté saláty, hipsterské svačinky a jiné dobroty. Léto dorazilo do Ordru

Komu by snad v tomhle vedru lahodila těžká jídla? Čtěte, jaké odlehčené letní recepty jsme vymysleli do našich krabiček.

Přečíst více

8 důkazů, že má kurýr bezva život

Vítr v zádech, kilometry v nohách, nad hlavou slunce a v batůžku svačinka. Mrkněte na důvody, proč má kurýr život jako pán.

Přečíst více

120 km denně, kroupy a dopravní špička. Šéf kurýrů prozradil, jak to chodí v provozu

Jarda Civín jezdí s Ordrem od začátku, dnes má pod palcem celý rozvoz. Kdo jiný by nám mohl prozradit, jak to tam chodí!

Přečíst více

Skvělý chřest z Mělníka, čerstvý losos z Norska. Chystáme pro vás geniální menu

Chřestová mánie posedla celou republiku. A my nemůžeme zůstat pozadu! Čtěte, co bude tento týden v nabídce.

Přečíst více

Máme nový super gril. Těšte se na steaky, říká náš šéfkuchař

Pořídili jsme si Ofyr! Díky našemu novému grilu můžeme začít do krabiček připravovat jídlo, které voní prázdninami.

Přečíst více

Šéfkuchař Ordru: Jídlo z krabičky může být stejně dobré jako to, které dostanete na talíři

Náš šéfkuchař Daniel Beneš dobře ví, jak na skvělé jídlo. Mrkněte na rozhovor o tom, jak se mu vaří do krabiček a co má v plánu zařadit do letní nabídky.

Přečíst více

Pospěšte si za kurýrem, ať jídlo nemešká vám ani ostatním

I kdyby třeba padaly trakaře, Ordr vám zazvoní před dveřmi rychlostí blesku.

Přečíst více

Petr Janoušek: Letos v Ordru šlápneme do pedálů

Hladové žaludky Pražanů plní Ordr už čtvrtým rokem. Oblíbená rozvážková služba je od roku 2018 v rukou majitelů konceptu Olive Food, kteří v kvalitním stravován...

Přečíst více

Jarda Civín z Ordru: objednávky doručíme (téměř) za každého počasí

Jarda Civín je v Ordru od jeho založení. Z pozice kurýra se vypracoval až na City Managera. Přečtěte si jeho zkušenosti s logistikou.

Přečíst více

Maso Here. Maso pro vás.

Sušené maso zažívá boom nejen ve světě. V posledních dvou letech se obliba této zdravé pochoutky značně zvýšila a tak není divu, že vznikla řada nových značek.

Přečíst více

Filip Říha: Mladý kokos chutná i léčí

Filip Říha je kokosový nadšenec. Z Thajska a Srí Lanky vozí do Čech mladé kokosy a prémiové kokosové produkty. Říkají si Mladý kokos a od ledna 2017 obohatí i j...

Přečíst více

Novinka v naší kuchyni - chlazená jídla

Největší změnou, kterou jsme s novým konceptem zavedli, je nabídka chlazených pokrmů. Důvodem není fakt, že bychom to nezvládli logisticky, ani nic jiného. Důvo...

Přečíst více

Petr Jiskra: V Ordru chceme nést zodpovědnost za styl stravování

V Ordru jsme vždy chtěli jít jen a pouze kupředu. Proto jsme se rozhodli, že si na pomoc vezmeme po dvou letech znovu We Deliver Taste a pozměníme koncept naší ...

Přečíst více

Martin Štangl: Nebojme se české kuchyně

Martin Štangl je šéfkuchařem v Esce, se kterou už dva měsíce spolupracujeme na rozvozu svačin. Popovídali jsme si s ním o tom, jak to u něj v restaurací chod...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 3. díl Amerika

Go west, zpívá se v největším hitu popové kapely Pet Shop Boys. Na západ tedy míříme i my v dalším díle našeho seriálu, kde se díváme na rodné listy našich jíde...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 2. díl Asie

Z Evropy se přesuneme v našem seriálu na východ. Asie! To je ten světadíl, který momentálně hýbe světovou kuchyní. Ještě donedávna v našich končinách platilo, ž...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 1. díl Evropa

V prvním díle našeho seriálu, kdy se vydáváme po stopách jídel, která v Ordru vaříme, nepůjdeme nikam daleko. Zůstaneme na starém kontinentě, protože právě v Ev...

Přečíst více

Jídla z celého světa

Na konci dubna a minulý týden jste si u nás v Ordru mohli objednat hned několik nových jídel. Valná většina z nich byla s exotickým původem, například hovězí re...

Přečíst více

Adrian Dragonari: Tohle není seriozní cyklistika, ale desperátská jízda

Pro kolemjdoucí jsou kurýři z Ordru pořád tak trochu vesmír. I když jezdí podle pravidel, policie je po očku sleduje – jako by nevěděla, kam je zařadit. Každá m...

Přečíst více

Seznamte se s cargo koly aneb jak Larry potkal Harryho

Naše speciální nákladní cargo kola jsme vám už jednou představili. Dnes se ale podíváme na to, jak vůbec taková kola vznikla. Ptáte se, kým, kde a kdy byla vymy...

Přečíst více

Radek Bačenko: Připravovat jídlo do krabiček je jiné, než ho servírovat na talíř

Kuchař začíná už kolem 5 hodiny ráno. Postupně přicházejí další - pomocníci, vedoucí směny, zákaznická podpora a kurýři. V kuchyni Ordru to funguje stejně jako ...

Přečíst více

Jídlo je stejně důležité jako přátelství, sex a hudba

Tvrdí světoznámý americký kuchař Anthony Bourdain. Zdravý, sterilně připravený pokrm mu připadá nudný. Jídlo, stejně jako život, s sebou podle něj musí přinášet...

Přečíst více

Poznejte 6 výhod našeho nového webu

Poslední tři měsíce jsme zkoumali vaše uživatelské návyky a připravili nový web, který je hezčí, s vychytaným obsahem a rychlejší. Nechybí blog, přehlednější pr...

Přečíst více

Rychlost jako blesk. Děkujeme za to bicyklům

„Průměrně vozí jídlo za 7 minut? Tomu nevěřím, není to možné.” S tímto názorem se u lidí, kteří Ordr nikdy nevyzkoušeli setkáváme celkem často. Jak se nám to ko...

Přečíst více

Španělský ptáček a jiné české vychytávky

Číšník v madridské restauraci by se hodně zapotil, pokud byste se dožadovali španělského ptáčka. Bodejť by ne, tento název ve Španělsku nikdo nezná. „Řekni mi, ...

Přečíst více