Ordr Blog

Jarda Civín z Ordru: objednávky doručíme (téměř) za každého počasí

Jarda Civín je v Ordru od jeho založení. Z pozice kurýra se vypracoval až na City Managera. Přečtěte si jeho zkušenosti s logistikou.

Přečíst více

Maso Here. Maso pro vás.

Sušené maso zažívá boom nejen ve světě. V posledních dvou letech se obliba této zdravé pochoutky značně zvýšila a tak není divu, že vznikla řada nových značek.

Přečíst více

Filip Říha: Mladý kokos chutná i léčí

Filip Říha je kokosový nadšenec. Z Thajska a Srí Lanky vozí do Čech mladé kokosy a prémiové kokosové produkty. Říkají si Mladý kokos a od ledna 2017 obohatí i j...

Přečíst více

Novinka v naší kuchyni - chlazená jídla

Největší změnou, kterou jsme s novým konceptem zavedli, je nabídka chlazených pokrmů. Důvodem není fakt, že bychom to nezvládli logisticky, ani nic jiného. Důvo...

Přečíst více

Petr Jiskra: V Ordru chceme nést zodpovědnost za styl stravování

V Ordru jsme vždy chtěli jít jen a pouze kupředu. Proto jsme se rozhodli, že si na pomoc vezmeme po dvou letech znovu We Deliver Taste a pozměníme koncept naší ...

Přečíst více

Martin Štangl: Nebojme se české kuchyně

Martin Štangl je šéfkuchařem v Esce, se kterou už dva měsíce spolupracujeme na rozvozu svačin. Popovídali jsme si s ním o tom, jak to u něj v restaurací chod...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 3. díl Amerika

Go west, zpívá se v největším hitu popové kapely Pet Shop Boys. Na západ tedy míříme i my v dalším díle našeho seriálu, kde se díváme na rodné listy našich jíde...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 2. díl Asie

Z Evropy se přesuneme v našem seriálu na východ. Asie! To je ten světadíl, který momentálně hýbe světovou kuchyní. Ještě donedávna v našich končinách platilo, ž...

Přečíst více

Jídla z celého světa - 1. díl Evropa

V prvním díle našeho seriálu, kdy se vydáváme po stopách jídel, která v Ordru vaříme, nepůjdeme nikam daleko. Zůstaneme na starém kontinentě, protože právě v Ev...

Přečíst více

Jídla z celého světa

Na konci dubna a minulý týden jste si u nás v Ordru mohli objednat hned několik nových jídel. Valná většina z nich byla s exotickým původem, například hovězí re...

Přečíst více

Adrian Dragonari: Tohle není seriozní cyklistika, ale desperátská jízda

Pro kolemjdoucí jsou kurýři z Ordru pořád tak trochu vesmír. I když jezdí podle pravidel, policie je po očku sleduje – jako by nevěděla, kam je zařadit. Každá m...

Přečíst více

Seznamte se s cargo koly aneb jak Larry potkal Harryho

Naše speciální nákladní cargo kola jsme vám už jednou představili. Dnes se ale podíváme na to, jak vůbec taková kola vznikla. Ptáte se, kým, kde a kdy byla vymy...

Přečíst více

Radek Bačenko: Připravovat jídlo do krabiček je jiné, než ho servírovat na talíř

Kuchař začíná už kolem 5 hodiny ráno. Postupně přicházejí další - pomocníci, vedoucí směny, zákaznická podpora a kurýři. V kuchyni Ordru to funguje stejně jako ...

Přečíst více

Jídlo je stejně důležité jako přátelství, sex a hudba

Tvrdí světoznámý americký kuchař Anthony Bourdain. Zdravý, sterilně připravený pokrm mu připadá nudný. Jídlo, stejně jako život, s sebou podle něj musí přinášet...

Přečíst více

Poznejte 6 výhod našeho nového webu

Poslední tři měsíce jsme zkoumali vaše uživatelské návyky a připravili nový web, který je hezčí, s vychytaným obsahem a rychlejší. Nechybí blog, přehlednější pr...

Přečíst více

Rychlost jako blesk. Děkujeme za to bicyklům

„Průměrně vozí jídlo za 7 minut? Tomu nevěřím, není to možné.” S tímto názorem se u lidí, kteří Ordr nikdy nevyzkoušeli setkáváme celkem často. Jak se nám to ko...

Přečíst více

Španělský ptáček a jiné české vychytávky

Číšník v madridské restauraci by se hodně zapotil, pokud byste se dožadovali španělského ptáčka. Bodejť by ne, tento název ve Španělsku nikdo nezná. „Řekni mi, ...

Přečíst více