Ordr vozí Maso Here! Sušené hovězí u našich kurýrů

16. ledna 2019

Máme pro vás svačinu, která naplní nejen vaše břicha, ale i ty nejtajnější chuťové touhy.

Obrázek

Hlad se neptá, jestli máte zrovna spoustu práce. Potřebuje zahnat hned a tady - a nejlépe něčím, co bude rychle po ruce. My jsme kápli na  řešení, které je bleskové, účinné a neobyčejně chutné zároveň: poctivé sušené hovězí, které ručně vyrábí česká firma Maso Here. A právě tento dokonalý snack jsme právě hojně naskladnili do nákladních kol našich kurýrů.

Rodinu spojila láska k masu

Za tímhle báječným nebem v puse stojí dva bráchové, kteří spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů. Ondru a Jakuba ale nakonec dala dohromady láska k masu, se kterým záhy rozjeli pořádný byznys, podobně jako dřív jejich děda, který byl vyhlášeným řezníkem.

Oba bráchové jsou do sušeného masa tak trochu blázni, a všemi možnými směry bojují za jeho propagaci po Čechách i na Slovensku. Za dokonalou chutí jejich produkce stojí ruční příprava od začátku do konce, které se kluci nevzdali ani s rozšířením nabídky z pár balíčků pro kámoše a rodinu na velký trh. Podle svých slov dělají maso pro pořádné chlapy, které si právem zaslouží slávu!

Láska k řemeslu a vychytaný mix koření, ze kterého budete mít boule za ušima, určitě dostane i vás - dejte si Maso Here ke svačině v Ordru. Vozíme ho denně!