Máte hlad, co nepočká? Dejte si večeři z restaurace na kolech

6. října 2018

Fast food a polévky z pytlíku patří minulosti. My známe lepší způsob, jak zahnat ukrutné volání prázdného žaludku. Jmenuje se Ordr!

Obrázek

Sami víte, jak to chodí: někdy je v lednici vymeteno, jindy se vám nechce po dlouhém dni vařit nebo na to prostě není čas. V takové chvíli není třeba trápit tělo instantní gulášovkou ani levným hambáčem. Ordr má pěkně navařeno, připraveno na rozvoz a čeká už jen na to, až si pro něj zavoláte.

Výběr ze tří pokrmů a jízda jako blesk

Abychom to celé ještě více uspíšili, dáme vám vybrat jenom ze tří jídel - to abyste nemuseli nad výběrem otálet. Obědy i večeře na každý den přitom připravujeme tak, aby si pochutnali milovníci exotiky, zastánci tradiční kuchyně a někdy také vegetariáni nebo třeba celiaci. Do krabiček vaříme vždy zčerstva a ukládáme je do speciálních cargo kol, takže k vám vždy dorazí v té nejlepší kondici.

Naši kurýři jsou rovnoměrně rozmístění po jednotlivých pražských oblastech a trpělivě čekají, až jim přijde objednávka. V tu chvíli se rozjedou vstříc hladovým strávníkům a sviští tak rychle, jak jim to provoz dovolí. Rekord předání máme půl minuty od objednávky! Díky Ordru proto nejen rychle zaženete hlad, ale také ušetříte spoustu času na reálný život.


Na pořádnou večeři nemusíte čekat! Mrkněte, co máme dnes v nabídce a najezte se už za pár minut po objednání.