Oběd zdarma a legrace na place. Kurýři nám prozradili, proč je baví práce v Ordru

10. srpna 2018

Najít skvělou práci se poštěstí jen málokdy. Naši kurýři jsou z těch, co si libují! Přečtěte si, proč je život v sedle tolik baví.

Obrázek

Málokdo z našich kluků je rozené ranní ptáče. Otravný zvuk budíku si naštěstí při ranním vstávání ušetří: u nás se totiž začíná až v jedenáct. “Je skvělé, že se můžu pořádně vyspat,” míní Alexandr, který kromě možnosti kvalitně si schrupnout oceňuje hlavně práci s lidmi. “Člověk pořád poznává nové tváře, místa a další věci. Každý den přinese něco nového. O tom bych si v kanceláři mohl nechat jenom zdát,” směje se mladý sympaťák.

Fyzička a adrenalin

Ani Alexandrův kolega Daniel by na kancelářské židli příliš neposeděl. Sport má totiž v krvi, a s ním i touhu se neustále hýbat. “Rád si udržuju fyzičku, potřebuji dost pohybu. A navíc mě baví ten adrenalin, když se k zákazníkovi snažím dostat co nejrychleji,” svěřuje se Dan, který rozváží hlavně v okolí Anděla. S Ordrem je už od jeho začátků a patří k našim nejvěrnějším kurýrům. “Skvělé také je, že si při práci bezvadně vyčistím hlavu,” pochvaluje si.

Oběd zdarma a peníze najisto

Jedním z firemních veteránů je také Jarda, který se z řadového kurýra vypracoval na šéfa rozvozu. Společně s ostatními se shoduje, že jedním z hlavních benefitů je stálá mzda. “Dostáváte zaplaceno na hodinu bez ohledu na to, kolik zákazníků za tu dobu stihnete,” říká. “U jiných společností funguje systém provizí, takže vlastně nikdy dopředu nevíte, kolik si vyděláte. V Ordru ale máte jistotu, že za vykonanou práci vždycky dostanete stejné peníze,” pochvaluje si a dodává ještě jednu výhodu: “A navíc máte každý den super oběd zdarma!”

Šlápni do pedálů a dojeď si pro super plat!

  • Oběd zdarma
  • dopravní prostředek spolu se servisem
  • Jistý plat
  • 1500 Kč bonus za odježděný celý měsíc
  • pracovní doba 11:00 -20:00

Zájemci o práci volej nebo piš na tel: 606 314 636, mailuj na lubos@ordr.cz