Rozvážíme na Letnou i Palmovku s elektroautem od HoppyGo!

11. prosince 2020

Kurýrů, jídla i energie máme dostatek, a tak jsme se rozhodli do toho konečně praštit a otevřít novou lokalitu, na kterou dosud naše síly nestačily. Od tohoto týdne nás potkáte od Letné přes Holešovice až po O2 arénu. Podařilo se nám to i díky naší nové spolupráci se společností HoppyGo, která nám na rozvoz zapůjčila nový elektromobil Škoda Citigo.

Obrázek

Minulý měsíc jsme se vás v anketě ptali, ve které nové lokalitě byste nás rádi potkávali. Anketu s přehledem vyhrály oblasti Palmovka a Letná a my vám nyní již můžeme s potěšením říci, že jsme vyše přání vyslyšeli. Tento týden jsme spustili rozvoz v naší staronové lokalitě na Palmovce, kterou jsme nechtěně museli na jaře zavřít, a nově také po celé Letné.

 


 

Velkou měrou se na tom podílelo i naše nové propojení s carsharingovou platformou HoppyGo. Ta spojuje lidi, kteří auto vlastní, s těmi, kteří si ho chtějí půjčit. V aplikaci HoppyGo najdete na 2 000 vozů všech různých velikostí, značek a typů – od malých městských hatchbacků až po velké dodávky. Cílem HoppyGo je ukázat lidem, že sdílení aut je přirozenou a hlavně dostupnou cestou ke zlepšení životního prostředí a kvality života ve městech.

 


 

Do našeho používání nám HoppyGo zapůjčilo nový elektromobil Škoda Citigo, který jsme hned využili k rozvozu na našich nových lokalitách. Ten pak využíváme pouze v době rozvozu obědů, mimo něj je k dispozici dalším zákazníkům, čímž ještě více omezujeme svojí uhlíkovou stopu. A kdo že vám oběd v tomto elektromobilu přiveze? Nejčastěji v něm naleznete naší usměvavou kurýrku Ditu, která se před koronavirovou pandemí živila jako pilotka komerčních letadel, ale vzhledem k menšímu vytížení letů nachází nyní uplatnění u nás.

Půjčte si také auto na HoppyGo. Zadejte při registraci zvací kód RC40sXYT a získáte 500 Kč na Vaši první jízdu.