8 důkazů, že má kurýr bezva život

26. června 2018

Vítr v zádech, kilometry v nohách, nad hlavou slunce a v batůžku svačinka. Mrkněte na důvody, proč má kurýr život jako pán.

Obrázek

1. Pěkně si schrupne.

Žádný budíček na sedmou, žádné ranní vstávání. U nás se rozváží až po jedenácté! Do práce stačí naklusat na desátou, naložit krabičky a zmapovat terén. A pak už hurá do toho.

 

2. Je pořád v kondici.

Po práci do fitka? To tak leda z kanceláře. Když si denně našlapete pár desítek kilometrů, potit se víc netřeba. A ty nohy, ty budou jak z olova!

 

3. Je často na vzduchu.

Zatuchlý pach openspace, to není nic pro kurýra. Venku se dýchá o dost líp - obzvlášť, když to vezme zkratkou přes park.

 

4. Nesedí u kompu.

Místo modré obrazovky jedině modrá obloha, místo klávesnice řídítka a místo time sheetu svoboda!

 

5. Nenosí švestičky šéfovi.

Rektální alpinismus u nás nepěstujeme. Každý je totiž tak trochu sám sobě šéfem. Hlavní je, když objednávka dojde včas na svoje místo.

 

6. Pozná město skz naskrz.

Karlín, Žižkov, Smíchov - každý den to může být úplně jiná oblast, kam kurýra vyšleme. Brzy si tak ohmatá ty nejlepší místa k parkování, zapadlé uličky i jiné lokální špeky, které ostatním unikají.

 

7. Může si vybrat, kdy bude makat.

V úterý, ve středu, nebo celý týden? Záleží na vás, kdy se vám chce do práce. Společně přijdeme na to, jak váš čas skloubit s ostatními.

 

8. Pěkně si vydělá.

Zadarmo ani kuře! Šlapáním do pedálů ještě nikdo ke jmění nepřišel, ale na pěkný život to bohatě stačí. Za pouhé tři hodiny jízdy v době oběda vám dáme pěkných šest stovek na ruku. A když navíc zvládnete ušlápnout celý měsíc, přijdete si i na 1500 Kč jako bonus.


Tak co, půjdete s námi do toho? -> Chci se stát kurýrem