Cordon bleu, bramborová kaše, tatarská omáčka

kuřecí maso novinka

O tomto jídle

Kuřecí prsa po délce nakrojíme, ale nedokrojíme. Rozevřeme maso jako knihu. Naklepeme osolíme a opepříme z obou stran. Na každý kousek masa položíme šunku a na ni sýr. Obalíme v mouce, vejci a strouhance. Pořádně přitlačíme. Smažíme pozvolna ze všech stran. Podáváme s bramborovou kaší

Cordon bleu, bramborová kaše, tatarská omáčka

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • Kuřecí prsa
  • strouhanka
  • sýr
  • vepřová šunka
  • brambory
  • tatarská omáčka
  • rozmarýn
  • tymián
  • mouka
  • vajíčko
  • mléko
  • máslo

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Vejce
  • Mléko