Yakitori špízy z Argentinského hovězího, asijský salátek a bashmati rýže

hovězí maso bezlepkové asijská kuchyně novinka

O tomto jídle

Japonská yakitori omáčka, ve které marinujeme hovězí maso nejméně dva dny, aby dostalo chuť a krásně se rozložilo. Poté špízy grilujeme na lávovém grillu, lehké spálení není na škodu. Podáváme s salátkem z bílého zelí s mrkví naloženám v cukru a rybí omáčce. Jídlo není pálivé. Dobrou chuť

Yakitori špízy z Argentinského hovězího, asijský salátek a bashmati rýže

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • Soya
  • Česnek
  • Zázvor
  • Saké
  • Ustriciva omáčka
  • Cukr
  • Mrkev
  • Cibule
  • Zelí
  • Vajíčko
  • Rybí omáčka
  • Hovězí maso
  • sezam

Alergeny

  • Sója
  • Sezamová semena
  • Oxid siřičitý a siřičitany
  • Měkkýši