Srílanské kuřecí ragú s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží

bezlepkové asijská kuchyně bez laktózy

O tomto jídle

Kuřecí stehna dusíme na základu z kokosového mléka, zázvoru, cibule a česneku, přidáme hořčičné semínka, zalijeme zbytkem kokosového mléka a dusíme dokud maso není úplně měkké. Dnes servírujeme s jasmínovou rýží. Dobrou chuť!

Srílanské kuřecí ragú s kokosovým mlékem a jasmínovou rýží

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • Kuřecí prsa
  • kokosové mléko
  • koriandr
  • hořčice
  • cibule
  • zázvor
  • česnek
  • jasmínová rýže
  • žlutá curry pasta
  • limetkový list
  • kurkuma
  • cukr
  • citrónová tráva
  • chilli
  • červená cibule
  • mletá paprika

Alergeny

  • Hořčice