Tato kombinace fenyklu, masa, sójové omáčky a cukru vytvoří z přeštického bůčku nový asijský pokrm. Lékořicová chuť anýzu doplňuje sladkost glazírovaného bůčku, a proto rýžové nudle s koriandrem jsou lehkým osvěžením celého pokrmu. Bůček nejdříve pečeme 2 hodiny v troubě, poté necháme vychladnout, nakrájíme a glazírujeme s omáčkou ze sezamového oleje, sójové omáčky a cukru na pánvi. Fenykl krájíme čerstvý, aby svou křupavostí a chutí pozvedl celý pokrm. Maso bereme buď z biofarmy Sasov nebo od Naše Maso. Zelenina z farmy Pesema.
Doporučené servírování: Pro ohřátí doporučujeme nejdříve ingredience zamíchat v krabičce s omáčkou a poté ohřát v mikrovlnné nebo horkovzdušné troubě.
Přeštické prase je zajímavé svým tučnějším krytím a tedy plnější chutí. Po pečení se maso stává šťavnatým a výpek je pak perfektní omáčkou. Historickým původem ze západu Čech je přeštík jedno z mála vlastních ras zvířat, která má doložitelný původ právě u nás. Vyšlechtěné do dnešní podoby díky zákazníkům /konzumentů přežilo, a stává se čím dál tím více oblíbené.