Kuřecí kung-pao s rýží

kuřecí maso pikantní asijská kuchyně

O tomto jídle

Maso nakrájené na kostičky promícháme se solí, máčeným škrobem a sojovou omáčkou. Na pánvi za použití oleje orestujeme burské oříšky, které pak necháme vychladnout. Na rozpáleném oleji se orestují nakrájené chilli papričky a sečuánský pepř a následně předem naložené maso, víno a po jeho odpaření jarní cibulka, česnek, zázvor a restovaná zelenina. Podáváme s rýží.

Kuřecí kung-pao s rýží

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • arašídy
  • pepř
  • chilli papričky
  • sójová omáčka
  • bílé víno
  • jarní cibulka
  • česnek
  • zázvor
  • paprika
  • cuketa
  • rýže

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Arašídy
  • Sója