Pospěšte si za kurýrem, ať jídlo nemešká vám ani ostatním

3. dubna 2018

I kdyby třeba padaly trakaře, Ordr vám zazvoní před dveřmi rychlostí blesku.

Obrázek

Třeskutý mráz, hustý déšť i horka k padnutí přechází naši stateční kurýři mrknutím oka. I kdyby třeba padaly trakaře, Ordr vám zazvoní před dveřmi rychlostí blesku. Existuje ale jedna věc, na kterou jsme krátcí. A díky ní často jídlo mešká navzdory perfektním podmínkám pro rozvoz.

Na špičkový rozvoz s průměrem doručení do osmi minut jsme opravdu pyšní. Vždyť za stejnou dobu si v běžné restauraci stihnete tak nanejvýš objednat, natož si snad pochutnat na teplém jídle! I když stále pilujeme všemožné vychytávky, které by rozvoz mohly ještě popohnat, ne vždy je to v našich silách.

V těch vašich ale ano. Kdybyste nám totiž pokaždé vyšli ještě malinko více vstříc, rozvoz by se mohl přímo bleskově rozpohybovat. Když totiž budete na kurýra čekat přede dveřmi v čase, který vám přijde SMSkou, najíte se rychleji nejen vy, ale i všichni ostatní, za kterými od vás kurýr pokračuje.

A protože jsme založením optimisti, rozhodli jsme se, že tomu dáme šanci: až se ještě trochu oteplí, znovu zavedeme garanci dodání do patnácti minut. Spočítali jsme si totiž, že to naši kurýři společně s vaší ochotou zvládnou levou zadní. Těšíte se? My ano!