Poznejte 6 výhod našeho nového webu

19. října 2015

Poslední tři měsíce jsme zkoumali vaše uživatelské návyky a připravili nový web, který je hezčí, s vychytaným obsahem a rychlejší. Nechybí blog, přehlednější proces objednávky, nabídka nápojů k jídlu či systém kreditů. Nový web se snadno přizpůsobí obrazovce vašeho zařízení, takže vlastně plně nahradí aplikaci. Tady je šest největších novinek.

Obrázek

1. Objednávka

Na základě vašich připomínek jsme zpřehlednili systém objednání. Během rozvozu také uvidíte informace o dostupnosti jídla: zda je vyprodané nebo jen dočasně nedostupné. Navíc po potvrzení objednávky jasně uvidíte její stav: vytvořená nebo doručovaná nebo doručená. Přehledně.

2. Nabídka

Nový web znamená nové položky, například nápoje. Připravili jsme pro vás nealkoholické pivo a čerstvý džus. Všechna jídla nyní obsahují podrobný popis a přístup máte rovněž do databáze všech jídel. Děláme vše proto, abychom vám mohli v budoucnu nabídnout výběr z více jídel.

3. Konfigurujte si upozornění

Chcete upozornění na vaše oblíbené jídlo? Chcete denní nebo týdenní nabídku? SMS nebo newsletter? S novým webem žádný problém. Nastavte si notifikace tak, jak chcete vy.

4. Pod pokličkou

S novým webem přinášíme vlastní, originální blog. Slibujeme, že se budete bavit. Jednou týdně. Zkuste třeba článek Španělský ptáček a jiné české vychytávky.

5. Kreditový systém

Volali jste po tom a my vám vyhověli. Nový web je připravený na systém kreditů, takže uplatnění slevového kuponu bude dílem okamžiku. Budete také moci získávat odměny v podobě kreditů či sbírat body za věrnost.

6. Kamarádíme s většinou zařízení

Web jsme přichystali tak, aby se pohodlně ovládal na každém zařízení. Počítač, tablet nebo telefon? Žádný rozdíl. Dočasně budou nedostupné mobilní aplikace. Nový web vám to ale vynahradí. Stačí si uložit zástupce stránky na obrazovku telefonu nebo tabletu.

Které další funkce chcete vy osobně? Napište nám o nich na Facebook nebo využijte náš kontaktní formulář.