Kuřecí soté s rýží

kuřecí maso bezlepkové

O tomto jídle

Na oleji podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a poté přidáme na nudličky nakrájené očištěné osolené a opepřené kuřecí maso. Orestujeme do zlatohněda a přisypeme na plátky nakrájené čerstvé žampiony, které krátce podusíme. Vše zalijeme kuřecím vývarem a dusíme. Když je všechno měkké, zahustíme smetanou a krátce prohřejeme, ale už nevaříme. Nakonec podle chuti dochutíme. Soté podáváme s basmati rýží.

Kuřecí soté s rýží

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • Kuřecí stehna
  • Cibule
  • Pórek
  • Paprika
  • Žampiony
  • Sojová omáčka
  • Rýže
  • Olej
  • kukuřice
  • hrášek

Alergeny

  • Sója