MENU: Grilované kuřecí prso s restovanými fazolkami, rajčatovou salsou a rýží + 250ml pomerančový juice

pikantní bezlepkové

O tomto jídle

Kuřecí prsa si nakrájíme na steaky, zprudka ogrilujeme a následně při nízké teplotě dopékáme v troubě. Fazolové lusky zprudka orestujeme na olivovém oleji a ochutíme solí a pepřem. Rajčata nakrájíme na malé kostičky, přidáme jarní cibulku, olivový olej, sůl, pepř ,česnek a nasekané chilli papričky. Fajnšmekrům navrhujeme salsu dochutit limetkou nebo citronem. Jako přílohu přidáváme trochu rýže.

V menu se 100% pomerančovým džusem 250ml.

MENU: Grilované kuřecí prso s restovanými fazolkami, rajčatovou salsou a rýží + 250ml pomerančový juice

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí maso
  • fazolové lusky
  • sůl
  • pepř
  • olivový olej
  • rajčata
  • česnek
  • jární cibulka
  • červená cibule
  • chilli
  • máslo
  • rýže

Alergeny

  • Mléko