Vepřová panenka se šťouchanými bramborami, zelenými fazolkami na česneku a pepřovou omáčkou

vepřové maso

O tomto jídle

Tentokrát lehce britská receptura, šťouchané brambory se smaženou cibulkou, restované zelené fazolky s česnekem a pomalu pečená vepřová panenka s bylinkami. Vše podlijeme pepřovou omáčkou.

Vepřová panenka se šťouchanými bramborami, zelenými fazolkami na česneku a pepřovou omáčkou

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • vepřová panenka
  • máslo
  • brambory
  • zelené fazolky
  • smetana
  • česnek
  • tymián
  • rozmarýn
  • sůl
  • pepř
  • jarní cibulka
  • cibule
  • zelený pepř
  • bazalka
  • červená cibule
  • demi glace (červené víno - rajčatový protlak - celer - cibule - mrkev)

Alergeny

  • Mléko
  • Celer
  • Oxid siřičitý a siřičitany