Spicy Korean chicken s jasmínovou rýží

pikantní asijská kuchyně novinka

O tomto jídle

Další ze série nových jídel od našeho šéfkuchaře Daniela Blooma, který sbíral své kuchařské zkušenosti napříč asijskými restauracemi. Náš recept se lehce liší od originální crispy korean chicken tím, že kuřecí maso nesmažíme v tempuře ale pomalu pečeme v troube. Omáčka je lehce pikantní s chutí vinného octa a červené chilly pasty. Podáváme s jasmínovou rýží.

Spicy Korean chicken s jasmínovou rýží

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • vyhoštěná kuřecí stehna
  • rýže
  • zázvor
  • česnek
  • red chilly pasta
  • cukr
  • vinný ocet
  • kuřecí vývar
  • sezam
  • jarní cibulka
  • sůl
  • pepř
  • olej
  • sojovoá omáčka

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Sója
  • Sezamová semena