Hovězí kebab s omáčkou ajvar s pečeným bramborem

hovězí maso fit

O tomto jídle

Naše receptura pochází z maroka a připravuje jí přímo marocký šéfkuchař Muhamed Cousi. Jemné hovězí mleté maso smícháme s směsí čerstvího koření, a pomalu pečeme dokud není kebab welldone propečený. Servírujeme ho s rajčatovou ajvar omáčkou a pečeným bramborem a pečenou kukuřicí. Dobrou chuť

Hovězí kebab s omáčkou ajvar s pečeným bramborem

Použité suroviny

  • hovězí maso
  • koriandr
  • cibule
  • česnek
  • petržel
  • strouhanka
  • vejce
  • tymián
  • rozmarýn
  • cukr
  • brambory
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř
  • kukuřice

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Vejce