Hummus se smaženými zeleninovými bochánky

veganské bezlepkové

O tomto jídle

Jedinečná 40 let stará receptura původem z Izraele, která nabídne nejvěrnější chuť pravého Hummusu. Jemná krémovitá textura, výběrové suroviny od cizrny po tahini pastu s výrobou v Čechách. To je tajemstvím této dokonalé chuti. Jídlo je navíc podáváno se smaženými bochánky, které obsahují směsici zeleniny s jemnou chutí mrkve a květáku.

Hummus se smaženými zeleninovými bochánky

Historie tohoto jídla

Proč jíst Hummus? Snižuje cholesterol, riziko rakoviny a cukr v krvi. Hummus lze kombinovat téměř s čímkoliv. Je dobrý pro srdce, kosti a svaly. Jedná se také o přírodní antioxidant, který je skvělý pro alergiky.

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • ciznrna
  • cibule
  • česnek
  • petržel
  • citron
  • sezamová pasta
  • brambory
  • mrkev
  • květák
  • brokolice
  • hrášek
  • bezlepková mouka
  • cibule
  • petržel
  • muškátový květ
  • sůl
  • provensálksé koření
  • koriandr

Alergeny

  • Sezamová semena