Le Milhassou s čokoládou

bezlepkové dezert BIO

O tomto jídle

Kukuřičná polenta, pomeranč, třtinový cukr, mléko a vejce. Dezert, který Vás potěší svou lehkostí jako bezlepkový a osvěží citrusovou chutí. Polentu bereme od Bezobalu a vaříme s mlékem od Gran Moravia. Poté zahušťujeme vejci od pana Kubáta z volného výběhu a pečeme v troubě dokud po stranách cukr nezkaramelizuje. Nakonec přidáme na vrch čokoládu od Willy & Pauli chocolatiers. 70% čokoládu z Ekvádoru v BIO kvalitě.

Le Milhassou s čokoládou

Historie tohoto jídla

Tento bezlepkový koláč jsme vytvořili společně s Martinou z Bistro Sezóna. Tradiční Le Milhassou je původem z Baskicka a jako zimní dezert zasytí, ale zároveň osvěží díky citrusům.

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • polenta
  • třtinový cukr
  • máslo
  • pomeranč
  • čokoláda
  • mléko

Alergeny

  • Vejce
  • Mléko
  • Skořápkové plody