Vajíčková pomazánka s chlebem

svačinka

O tomto jídle

Do vajíčkové pomazánky dáváme majonézu, kterou si sami vyrábíme, dále čerstvá vejce od šťastných slepiček, dále červenou cibuli českých farmářů a pro lepší a křupavější chuť navrch škvarky ze slaniny.

K pomazánce přikládáme dva krajíce našeho kváskového chleba z třístupňového kvasu, který zraje 24 hodin. Skládá se ze 66 % žita a zbytek tvoří pšenice. Pyšní se vypečenou křupavou kůrkou.

Vajíčková pomazánka s chlebem

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • Vejce
  • cibule
  • smetanový sýr
  • hořčice
  • slanina
  • Žitný kvas
  • žito
  • pšenice
  • kmín
  • sůl
  • voda

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Vejce
  • Mléko
  • Hořčice