Korejská kuřecí křídla v javorovém sirupu se sweet chilli omáčkou s limetou, arašídy a rýží

kuřecí maso bez laktózy novinka

O tomto jídle

Korejská chuťovka v našem menu. Kuřecí křídla marinujeme v javorovém sirupu, limetovém džusu, sojové omáčce a směsi koření. Necháme několik hodin odležet a pečeme dozlatova. Rýži zavaříme ve vodě, přiklopíme poklicí a necháme dojít v rozehřáté troubě. Zdobíme petrželkou a drcenými arašídy.

Korejská kuřecí křídla v javorovém sirupu se sweet chilli omáčkou s limetou, arašídy a rýží

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí křídla
  • olej
  • sůl
  • pepř
  • sójová omáčka
  • javorový sirup
  • ocet
  • zázvor
  • sezamový olej
  • limetkový džus
  • česnek
  • cibule
  • arašídy
  • sezamová semínka
  • rýže
  • petrželka
  • sladké chilli

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Sója
  • Mléko
  • Skořápkové plody
  • Sezamová semena