Kuřecí špíz v medovo-limetkové marinádě s koriandrem a rýží od kuchaře z Thajska

kuřecí maso

O tomto jídle

Kuřecí prsní maso nakrájíme na kostky, naložíme do oleje, sojové omáčky, medu, pepře, soli a limetové šťávy. Marinované kousky napichujeme na špejli a grilujeme. Na kokosovém oleji zpěníme cibuli, přidáme výpek z masa, med, česnek a sojovou omáčku. Rýži zdobíme limetou a nasekaným koriandrem.

Kuřecí špíz v medovo-limetkové marinádě s koriandrem a rýží od kuchaře z Thajska

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • česnek
  • limeta
  • cibule
  • červený pepř
  • med
  • sójová omáčka
  • olivový olej
  • kokosový olej
  • rýže
  • sůl
  • koriandr
  • zelí

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Sója
  • Sezamová semena