Kuřecí kousky v burákovo-tomatové omáčce s rýží a koriandrem

bezlepkové bez laktózy

O tomto jídle

Kuřecí prsa nakrájíme, naložíme do směsi koření a drcených rajčat a několik hodin marinujeme. Maso pak restujeme společně s cibulí. Ve výpeku pak pečeme na kostky nakrájený lilek, rajčata a papriku. Na závěr přidáme burákové máslo a rajčatové pyré. Vložíme orestované maso a dochutíme. Při servírování posypeme opečenými arašídy a nasekaným koriandrem.

Kuřecí kousky v burákovo-tomatové omáčce s rýží a koriandrem

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • koriandr
  • lilek
  • cibule
  • arašídy
  • rajčata
  • rajčatové pyré
  • burákové máslo
  • pepř
  • paprika
  • sůl
  • olivový olej

Alergeny

  • Arašídy