Kuřecí steak v zázvorové omáčce se zeleninou a rýží

kuřecí maso

O tomto jídle

Kuřecí maso nejrpve před opékáním marinujeme v oleji, zázvoru, hořčici a javorovém sirupu. Zeleninu uvaříme na páře, promícháme s máslem a nasekanými ořechy. Podáváme s basmati rýží.

Kuřecí steak v zázvorové omáčce se zeleninou a rýží

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • černý pepř
  • zázvor
  • dijonská hořčice
  • pórek
  • červená cibule
  • paprika červená
  • paprika žlutá
  • olej
  • mrkev
  • fazolové lusky
  • čerstvý špenát
  • mini kukuřice
  • rýže
  • máslo
  • javorový sirup

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Mléko
  • Celer
  • Hořčice