Kuřecí řízek se šťouchaným bramborem a citronem

kuřecí maso česká kuchyně

O tomto jídle

Kuřecí prsní řízek osolíme, opepříme a obalíme v trojobalu. Na rozpáleném oleji smažíme do zlatova. Že vám to přijde jako zcela běžný postup? Máte pravdu, řízek je prostě klasika a my vám k ní přihodíme navíc ještě kousek citronu. Dobrou chuť.

Kuřecí řízek se šťouchaným bramborem a citronem

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • sůl
  • pepř
  • vejce
  • mléko
  • hladká mouka
  • strouhanka
  • olej
  • brambory
  • majoránka
  • máslo
  • smetana
  • pórek
  • citron

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Vejce
  • Mléko