Gnocchi v rajčatové omáčce s vepřovým masem a parmazánem

vepřové maso italská kuchyně

O tomto jídle

Vepřovou pečeni nakrájíme na kostičky a zprudka opečeme na cibulovém základě, přidáme kapku suchého bílého vína, loupaná rajčata a česnek. Dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme máslovou jíškou a trochou smetany. Gnocchi uvaříme ve slané vodě a promícháme s ragú.
Při podávání posypeme parmazánem.

Gnocchi v rajčatové omáčce s vepřovým masem a parmazánem

Použité suroviny

  • Vepřová pečeně
  • Cibule
  • Loupaná rajčata
  • Bílé víno
  • Máslo
  • Mouka
  • Brambory
  • Parmazán
  • Smetana
  • Olej
  • Česnek
  • Mléko

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Mléko