Kuřecí prsní steak plněný špenátem a mozarellou se zeleninovým bulgurem

O tomto jídle

Kuřecí prsní steak plněný špenátem a mozarellou se zeleninovým bulgurem

Historie tohoto jídla

Bulgur je označení pro předvařenou nalámanou celozrnnou pšenici. Vyrábí se tak, že se pšenice vypere, usuší, podrtí na menší kousky a síty roztřídí podle velikosti zlomků na různě hrubé frakce. Bulgur je již předvařený a to usnadňuje jeho další využití v kuchyni. Mnohdy ho stačí jen nechat nabobtnat ve vodě a smíchat s dalšími ingrediencemi bez následného tepelného zpracování.

Kde jsme brali suroviny

Použité suroviny

  • kuřecí prsa
  • špenát
  • mozzarella
  • bulgur
  • rajčata
  • jarní cibulka
  • karotka
  • paprika
  • cuketa
  • brokolice

Alergeny

  • Obiloviny obsahující lepek
  • Mléko